Barcelona Cruise Terminal utilitza galetes per a oferir-vos una millor experiència i analitzar el tràfic del lloc web. En utilitzar aquest lloc, accepteu l’ús de galetes d’acord amb la nostra Política de galetes.

BENVINGUT A
BCT

Barcelona Cruise Terminal (BCT), conjuntament amb Palacruceros (Terminal D) i Helix Cruise Center (Terminal E), és l’inici de l’experiència en creuer a Barcelona, on els passatgers poden gaudir de relaxants zones d’espera, així com d’una varietat de diferents espais, on s’inclouen botigues i bars, tots amb excel·lents vistes al Mediterrani. Les terminals han estat creades per a garantir que les seves vacances a o des de Barcelona siguin una gran experiència

Més informació aquí

Parking Terminal
Cruceros Barcelona

Si surt en un creuer des del Port de Barcelona reservi ara la seva plaça d’aparcament per a accedir a l’exclusiu estacionament de llarga durada. Situat al costat de l’Helix Cruise Center, Terminal E.

Learn More

Local Weather

Live Conditions from Barcelona

Temperature:

Wind Speed:

PRINCIPALS ATRACCIONS

PALACRUCEROS

La terminal de creuers Palacruceros va ser dissenyada per Studio Vicini (Arch. Luigi Vicini i Andrea Piazza). Inaugurat des de 2007, ha estat el centre d'operacions de les principals companyies navilieres de creuers de la regió. Ubicada al moll Adossat al Port de Barcelona, a uns 800 metres del pont d’Europa.

Més informació.

HELIX

La nostra darrera terminal Helix Cruise Center de 12.500m² és una terminal de darrera generació. Dissenyada per la firma catalana d’arquitectura Batlle i Roig Arquitectura .La terminal de creuers més nova de la companyia reflexa un estil arquitectònic modern i elegant de línies rectes, creant un ambient contemporani i confortable dissenyat per a millorar el procés d’embarcament i desembarcament dels hostes de creuers.

Més informació.

GALERIA

Videos

 

More videos